SİVAS / MERKEZ - Çayboyu ilkokulu

DİYALEKT

•Millî Eğitim Bakanlığı’nın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanan bir dijital eğitim platformudur.

DİYALEKT, İngilizce öğrenme sürecinde kullanıcıların seviyelerine uygun içerikler sunmak için Avrupa Dil Portföyü (ELP) ve Avrupa Ortak Dil Referans Çerçevesi (CEFR) standartlarına dayalı bir dil öğrenme sistematiği kullanmaktadır.

Mrt

Çocuk ve gençlerimizi bağımlılıklara karşı korumak, fiziksel ve ruhsal açıdan iyi olmalarını sağlamak ve zararlı alışkanlıklara karşı farkındalıklarını arttırmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bu hedefler doğrultusunda okulumuzda bağımlılıkla mücadele çalışmaları önleyici-gelişimsel, iyileştirici ve destek hizmetler kapsamında Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi görevli ekiplerince okulumuz veli ve öğrencilerine 10 Şubat 2023 Cuma günü 13.30'da "Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri" kapsamında bilgilendirme yapılacaktır.

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ ÇİZELGESİ

Mrt