SİVAS / MERKEZ - Çayboyu ilkokulu

Nis

İl genelinde tüm öğrenci velilerimizle aynı anda kitap okuyoruz. Hedef projesi kapsamında Her hafta değişik gün ve saatlerde "Sultan Şehir Okuyor" etkinliği okulumuzda da 3 Nisan Pazartesi günü 1. ders saatinde öğretmen ve öğrencilerimizin iştirakiyle gerçekleştirildi.

SULTANŞEHİR KÖK DEĞERLERİYLE BULUŞUYOR

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi On Kök Değeri Sivas Valiliği Himayelerinde devam eden HEDEF Projesine 9. Başlık olarak alarak tüm okullar düzeylerinde uygulanmasına yönelik çalışma başlatmıştır. Mart ayında okulumuzda öğretim programında yer alan kök değerlerden "SAYGI ve SEVGİ" konusu işlenmiştir.

Şbt

Okulumuzda HEDEF projesi kapsamında "Matematik Sınıfı" oluşturuldu ve farklı derslere ait merdiven giydirmeleri yapıldı. Matematik Seferberliği kapsamında, öğrencilerimizin matemetik dersini sevmesine ve öğrenmelerine katkı sunacak görsellerin yer aldığı Matematik Sınıfı hazır hale geldi. Fen Bilimleri, İngilizce ve Matematik derslerine ait merdiven giydirmeleri yapıldı. Giydirmeler, öğrencilerimizin hem görsel hem de etkin öğrenmelerine yardımcı olacak.